Tenis

VIDEO Nick Kyrgios, tatuaj impresionant în onoarea lui Kobe Bryant: „Alături de mine pe vecie”

+31 Foto
Nick Kyrgios și-a tatuat întregul braț stâng în onoarea lui Kobe Bryant // sursă foto: instagram @ k1ngkyrg1os

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 aprilie 2020

Jucătorul de tenis Nick Kyrgios (24 de ani, 40 ATP) și-a tatuat întregul braț stâng în onoarea marelui baschetbalist Kobe Bryant, decedat în urmă cu aproximativ două luni la vârsta de 41 de ani.

Australianul Kyrgios a dezvăluit că și-a făcut tatuajul înainte de perioada de izolare impusă de pandemia de COVID-19. Acesta a publicat o serie de imagini și videoclipuri pe pagina sa de Instagram, ce conțin atât procesul tatuării, cât și rezultatul final.

„Kobe, alături de mine pe vecie”, a scris Kyrgios. Sub imaginea lui Kobe, pe brațul lui Kyrgios scrie „GOAT” (Greatest of all times), în traducere „Cel mai bun al tuturor timpurilor”.

sursă foto: Instagram @ k1ngkyrg1os

A izbucnit în lacrimi la Australian Open

La doar o zi după decesul lui Kobe Bryant, australianul l-a înfruntat pe Rafael Nadal în „optimile” Australian Open. Kyrgios a ieșit din tunel purtând un tricou cu Kobe. „A fost un moment special pentru mine, baschetul este viața mea”, a declarat acesta.

„Joc tenis, dar urmăresc baschetul în fiecare zi. A fost o zi foarte dificilă pentru toată lumea. Pentru mine, a fost cu adevărat dificil, plângeam când am intrat pe terenul de tenis în acea zi”, a continuat el.

GALERIE FOTO: Cadre inedite din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19

MESAJ. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.