Campionate

Gicu Grozav, pus la zid de fostul antrenor: „Atitudine de amator, similară cu a unui jucător din liga de duminică"

5 goluri a reușit Grozav pentru naționala României

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 aprilie 2020

Tamas Bodog (49 de ani) l-a criticat pe Gheorghe Grozav (29, extremă stânga), fostul său jucător de la Kisvarda.

Bodog recunoaște calitățile tehnice ale românului, însă consideră că atitudinea îl trage înapoi pe jucătorul cu 29 de selecții în echipa națională a României.

„Atitudinea lui Grozav este de amator”

„Deși Grozav este un fotbalist care are calități de Bundesliga, atitudinea lui, fără să deranjez vreun amator entuziast din clasa inferioară, este de amator, similară cu cea a unui jucător din liga de fotbal de duminică", a declarat Bodog prin intermediul site-ului celor de la Kisvarda.

14 goluria marcat Grozav pentru Kisvarda, în 41 de apariții

Iasmin Latovlevici și Gheorghe Grozav, dați afară de la Kisvarda

Iasmin Latovlevici (33 de ani) și Grozav au fost dați afară de la Kisvarda în urmă cu două săptămâni, deoarece au ales să părăsească Ungaria în contextul pandemiei de coronavirus, fără să le fie permis.

Directorul sportiv Attila Revesz a declarat că cei doi români nu au anunțat echipa că vor pleca din țară, gest privit drept „iresponsabil” de club, care a recurs la rezilierea unilaterală a contractelor - detalii, AICI.

VIDEO Dor de sport: ziarul de azi are 12 coperte, fiecare cu câte un sportiv imortalizat la el acasă, dar costumat în echipament de competiție

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.