Liga 1

FCSB. Gigi Becali și Valeriu Iftime, dialog spumos în direct la TV: „Suntem posedați! Facem afaceri în Săptămâna Mare? Mi-ați dat ultimatum... Ce, trecem Prutul?!”

Iftime și Becali au dialogat în direct la TV pe seama transferului lui Chindriș

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 14 April 2020

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a avut un dialog spumos cu Valeriu Itime, patronul lui FC Botoșani, privind transferul fundașului central Andrei Chindriș (21 de ani).

Becali a declarat în această dimineață la Pro X că ultima ofertă pentru Chindriș este de 400.000 de euro. Ulterior, Iftime a intrat în dialog cu patronul roș-albaștrilor.

Valeriu Iftime către Gigi Becali: „Suntem posedați! Facem afaceri în Săptămâna Mare?”

Iftime: Eu nu sunt vânzător, sună prost și mă deranjează. Sunt surprins că domnul Becali vrea să facă business cu mine în Săptămâna Mare. Eu nu negociez acum cu el. 
Becali: Eu sunt cel mai mare vânzător, că vând cel mai mult.

Iftime: Eu nu sunt. Închei subiectul ăsta. Suntem posedați. Dacă noi facem negocieri în Săptămâna Patimilor... Suntem posedați, de ce ne grăbim?
Becali: Păi, e mai bine așa, care-i problema?

Iftime: Vă apreciez pentru că vă gândiți la viitor, oricum.
Becali: Acum vă gândiți așa, că vrea să-l ia Becali și că puteți să-l dați în altă parte cu mai mulți bani.

Iftime: Îmi cer scuze că n-am dat niciun fotbalist la altă echipă fără să vă întreb pe dumneavoastră prima dată. S-a întâmplat așa cu Moruțan, cu Andrei Miron. Andrei mi-a spus că nu vrea să se grăbească și că așteaptă până în vară.
Becali: Cel mai bine așa, perfect.

Iftime: Chindriș este un copil excepțional, altfel decât ceilalți. Burcă a uitat cum îl cheamă după ce a plecat la CFR Cluj. Mi-a spus că rămâne până în vară, pentru că FCSB, dacă o să vrea să-l transfere, o să-l ia atunci. Deocamdată, Chindriș vrea să joace. Asta e filosofia mea. Noi doi facem afaceri în Săptămâna Patimilor... Dumneavoastră știți și mai multe, că sunteți profund pe acest subiect.
Becali: Dumnezeu e profund, el știe cel mai bine. Dar în Săptămâna Patimilor oamenii nu mănâncă?

Iftime: Ba da, dar se roagă, nu cumpără.
Becali: Oamenii fac rugăciune, postesc și se înfrânează de la pofte și de la desfătări

Iftime: Păi, asta-i pofta dumneavoastră, să-l luați pe Chindriș.
Becali: Ai dreptate, atunci îmi pun pofta în cui.

Iftime: Mi-ați dat aseară ultimatum. Dar ce, trecem Prutul? Am citit aseară un acatist....
Becali: Nu știți că așa e omul, păcătos?

„Eu sunt cel mai mare cumpărător și vânzător. Dacă vrei să câștigi mulți bani, trebuie să riști. Atunci, ia să risc eu, să dau niște bani pe Chindriș. E posibil ca fotbalul să intre puțin în faliment și să scadă până la 30-40% în valoare sau peste 4-5 luni să izbucnească fotbalul, să sară lumea cu bani, ca în economie. Eu în varianta a 2-a cred”

Gigi Becali, patron FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.