Liga 2

EXCLUSIV VIDEO Dezvăluiri la GSP Live. Ce țeapă uriașă a luat Rapid: „Pancu l-a dat afară și acum joacă în prima ligă din Franța. Râdeau de el”

Daniel Pancu l-ar fi alungat de la Rapid pe Jean Onana

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 14 aprilie 2020

În urmă cu un an, Jean Onana, un mijlocaș camerunez în vârstă de 19 ani, era adus în probe la Rapid București, când echipa era în Liga 3, însă rapidiștii l-au refuzat: „Râdeau de el că nu știe să stea în picioare”, a spus Florin Manea la GSP Live. În această iarnă, Lille l-a transferat pe mijlocaș din liga secundă portugheză, de la Leixoes, în schimbul a două milioane de euro. 

Până acum, Onana a evoluat un singur meci în tricoul lui Lille, fiind titular într-o înfrângere suferită în fața lui Olympique Marseille, scor 1-2. 

Florin Manea, directorul sportiv al lui Rapid București, a vorbit la GSP Live despre transferul ratat al mijlocașului camerunez, comițând și un derapaj rasist:  

„L-am avut pe Jean Onana în probe, iar noi l-am dat afară și acum joacă în prima ligă din Franța, la Lille. A jucat un meci în Liga 3, chiar cu Progresul în Giulești, pe un nămol... Rădeau câțiva de el, ăsta nu știe să stea în picioare. Eu le-am zis «Băi, vedeți că e bun. Mie îmi place negrul ăla. E adus pe filiera mea». La un an de zile, joacă la Lille, în prima ligă din Franța. Mai râdea și Pancu de el, da. Acum zice «Nu, domne, mie mi-a plăcut de el». După ce a văzut că joacă la Lille... Dacă ți-a plăcut, de ce nu l-ați luat?”.

VIDEO Ce spune Florin Manea despre transferul ratat al lui Onana

Impresarul Costin Manea, fratele lui Florin Manea, i-a taxat pe cei care l-au refuzat pe tânărul Jean Onana, printr-o postare ironică pe pagina de facebook.

  • Postarea lui Costin Manea, cu articolul din presa franceză, după debutul lui Onana la Lille. 

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.