Liga 1

Dumitru Dragomir propune 3 nume la șefia LPF » Pe cine vede în locul lui Gino Iorgulescu

+60 Foto
Dumitru Dragomir a propus trei nume la șefia LPF, în cazul în care Gino Iorgulescu va pleca

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 14 aprilie 2020

Dumitru Dragomir (73 de ani), fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a propus trei oameni de fotbal care i-ar putea lua locul actualului președinte, Gino Iorgulescu (63 de ani).

Președintele LPF, Gino Iorgulescu, a atras mai multe critici în ultima vreme, pe de-o parte din cauza implicării reduse în combaterea crizei din fotbalul românesc, iar pe de altă parte ca urmare a scandalului în care este implicat fiul său

Dumitru Dragomir a vorbit despre posibilitatea ca Gino Iorgulescu să fie înlăturat de la conducerea LPF și a propus eventuali înlocuitori ai acestuia:

„Dacă într-o zi se gândesc să îl schimbe pe Gino Iorgulescu, atunci eu nu l-aș vedea capabil pe Justin Ștefan să conducă LPF. Eu unul aș alege dintre Valeriu Argăseală, Bogdan Bălănescu și Iuliu Mureșan

Vă dau și un al patrulea nume, cu toate că primii trei pe care i-am enumerat sunt mult mai experimentați și sunt favoriții mei. În cursă l-aș băga totuși și pe Răzvan Zanfir, cel care a lucrat foarte mult cu Iuliu Mureșan. Le spun președinților de club să ia în seamă propunerile mele pentru că știu foarte bine ce vorbesc”, a declarat fostul președinte al Ligii pentru Prosport.

Dumitru Dragomir: „Președinții și patronii de cluburi să o lase mai moale cu atacurile împotriva lui Gino Iorgulescu”

Dumitru Dragomir a ținut să îi ia apărarea lui Gino Iorgulescu, în această perioadă în care apar din ce în ce mai multe voci nemulțumite la adresa acestuia. Una dintre ele este cea a lui Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași. Acesta a lansat un discurs virulent la adresa LPF și a președintelui Gino Iorgulescu, acuzând că LPF nu se implică în sprijinul cluburilor în mijlocul crizei COVID-19. 

„Eu unul m-aș simți acum ultimul om de pe pâmântul ăsta dacă nu i-aș lua apărarea lui Gino, cu toate că omul ăsta a vrut să mă bage la pușcărie. Nu l-am blestemat, l-am iertat pentru că l-a bătut Dumnezeu. Uitați și voi ce probleme are acum cu copilul său. 

Îi sfătuiesc pe președinții de cluburi din Liga 1 și pe patronii echipelor de la noi să o lase mai moale cu atacurile împotriva lui Gino Iorgulescu. Omul ăsta are necazuri foarte mari cu băiatul său și nu îi stă lui gândul la fotbal”, a spus Dumitru Dragomir.

GALERIE FOTO. Cadre inedite din București, în plină pandemie de COVID-19

MESAJ. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.