Campionate

COVID-19. Jose Mourinho, izolat în aceeași casă cu alți 3 antrenori de la Tottenham

+31 Foto
Jose Mourinho, antrenor Tottenham // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 14 aprilie 2020

Jose Mourinho (57 de ani), antrenorul lui Tottenham Hotspur, locuiește alături de alți 3 antrenori ai echipei londoneze în această perioadă, într-o casă închiriată.

În ciuda faptului că deține deja un imobil în apropierea stadionului fostei sale echipe, Chelsea, Mourinho locuiește în această perioadă marcată de pandemia de COVID-19 în nordul Londrei, într-o casă închiriată.

Mai mult, tehnicianul portughez are 3 colegi de izolare: Nuno Santos, antrenorul de portari, analistul tactic Ricardo Formosinho și Carlos Lalin, responsabilul cu monitorizarea performanțelor jucătorilor.

În contact zilnic cu restul staff-ului și cu jucătorii de la Tottenham

Conform Evening Standard, Mourinho discută zilnic cu alți membri ai staff-ului său, precum antrenorul secund Joao Sacramento și analistul Giovanni Cerra, dar și cu jucătorii săi.

Noua locuință a portughezului se află la doar câteva minute distanță de casele mai multor fotbaliști de la Tottenham. De altfel, Mourinho i-a urat „La mulți ani” lui Dele Alli duminică de la distanță, după ce s-a întâlnit accidental cu acesta.

GALERIE FOTO. Cadre inedite din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19

MESAJ. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre Tottenham și Premier League:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.