Campionate

Mircea Lucescu lucrează deja la Beșiktaș?! Transferul pus la cale de antrenorul român

Mircea Lucescu îi ajută pe cei del a Beșiktaș

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 15 aprilie 2020

Beșiktaș Istanbul ar vrea să-l aducă pe mijlocașul ofensiv ucrainean Viktor Kovalenko, promovat de Mircea Lucescu la Șahtior când avea 19 ani.

Multe cluburi au încercat în ultima vreme să-l readucă pe Mircea Lucescu în circuit. Deocamdată, nu au reușit. Tehnicianul le-a cerut să aștepte până la vară. Când va avea 75 de ani.

Beșiktaș l-ar fi vrut și pe un post de director. Ar fi fost și consilier pentru președintele Ahmet Nur Çebi, ajutându-l și la restructurarea clubului, după modelul Șahtior, și la transferuri, dar l-ar fi sprijinit și pe antrenorul Sergen, fostul său jucător.

Oficial, Luce nu acceptat propunerea „vulturilor". Neoficial, el le-ar fi alături alb-negrilor. Ca un sfătuitor. Surse din Turcia susțin că le-ar fi propus șefilor grupării să-l achiziționeze pe mijlocașul ofensiv ucrainean Viktor Kovalenko (Șahtior Donețk). Pe care îl cunoaște bine. În vârstă de 24 de ani, talentatul Kovalenko a fost promovat chiar de Lucescu în februarie 2015, la Șahtior. Când de-abia împlinise 19 ani.

4.800.000 de euroeste cota lui Viktor Kovalenko, potrivit transfermarkt

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.