International

EXCLUSIV VIDEO Poveste fabuloasă din vestiarul Parmei lui Mutu și Adriano: „A venit obosit... Mister a intrat și l-a găsit întins pe masă”

Adrian Mutu și Adriano au înscris 33 de goluri împreună, la Parma, în Serie A.

Articol de Răzvan Cîrceag  —  Wednesday, 15 April 2020

Invitat în această dimineață la GSP Live, Adrian Mutu (41 de ani) a povestit un episod amuzant cu Adriano (38 de ani), fostul lui coleg din ofensiva Parmei, petrecut în vestiar.

  • Mutu și Adriano au împărțit vestiarul timp de un sezon la Parma, în 2002-2003, un sezon fantastic pentru cei doi colegi din atac, având 33 de goluri împreună;
  • Mutu a reușit să marcheze 18 goluri în acel sezon, în timp ce Adriano a bifat 15 goluri. 

„A venit Adriano într-o dimineață, obosit, eram la Parma și avea nu știu câte meciuri în care dăduse gol după gol. La un moment dat noi îi spuneam «Hai băi Adriano, ridică-te de pe masă că vine Mister. Hai că vine Mister!». A venit Mister și în loc să-l ia de pe masă, i-a pus o pătură pe el și l-a lăsat să doarmă. Iar la următorul meci a dat două goluri. 

Mi-a zis un lucru mare domnul Mihai Stoichiță. L-am întrebat «nea Mihai, ce trebuie să învăț eu ca antrenor?». Așa întreb orice antrenor mare cu care am ocazia să vorbesc. Și el îmi spune «Să vezi câte o să înghiți tu ca antrenor și după o să vorbim. O să vezi»”. 

VIDEO Mutu povestește cum a adormit Adriano în vestiar

„Adevărul e că nu știu... lumea nu mă știe, dar chiar sunt foarte diferit de cum eram ca jucător. Probabil noi ăștia care am fost mai așa... reușim să înțelegem jucătorii mult mai bine și să transformăm toată treaba într-un lucru pozitiv pentru echipă, asta e ideea” -Adrian Mutu, selecționer România U21

Cesare Prandelli a fost antrenorul Parmei în acel sezon fabulos, cu Adrian Mutu și Adriano în atac, în care s-au clasat pe locul 5 la finalul sezonului din Serie A. Mutu a marcat 18 goluri în acel sezon petrecut la Parma, clasându-se pe locul 2 în topul golgheterilor din Serie A, după Bobo Vieri, și depâșind nume uriașe precum Pippo Inzaghi, Alex Del Piero, Francesco Totti, Antonio Di Natale, Roberto Baggio, Giuseppe Signori sau Julio Cruz.

VIDEO. Golurile lui Mutu la Parma: 

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.