Campionate

COVID-19. Sărutul devenit realitate care arată că Ezequiel Garay a scăpat de coronavirus

La o lună de la imaginea tulburătoare, cu Ezequiel Garay și soția sa despărțiți de geam, cei doi au postat o fotografie cu un sărut pasional.

Articol de Theodor Jumătate  —  Wednesday, 15 April 2020

COVID-19. La o lună de la imaginea tulburătoare, cu Ezequiel Garay și soția sa despărțiți de geam, cei doi au postat o fotografie cu un sărut pasional. Dovada că stoperul Valenciei, diagnosticat cu coronavirus, este sănătos.

În urmă cu o lună, pe 16 martie, o fotografie tulburase o lume întreagă. Se știa că argentinianul Ezequiel Garay era primul jucător atins de coronavirus la Valencia. 

Tamara Gorro, model și prezentatoare de televiziune, a postat pe Instagram o imagine în care cei doi erau despărțiți de un geam. "Împreună chiar și la distanță", comenta ea atunci. 

Jucătorul era în casă, protejat de mască. Soția sa era afară, trimițându-i un sărut. "Indiferent ce se întâmplă, Tamara este mereu alături de mine", scria el. 

Ezequiel Garay a învins COVID-19

Stoperul în vârstă de 33 de ani s-a însănătoșit. Și cea mai bună dovadă este o altă fotografie apărută pe rețelele de socializare. Cei doi sărutându-se. "În sfârșit" a fost mesajul amândurora. "Adio, coronavirus", a adăugat ea.

VIDEO. MESAJ. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.