Liga 1

DINAMO. Marius Șumudică declanșează operațiunea „Salvați Dinamo”: „Trebuie ajutați! Ar fi rușinos pentru fotbalul românesc să dispară”

Marius Șumudică a vorbit despre viitorul lui Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 15 April 2020

DINAMO. Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul turcilor de la Gaziantep, a vorbit despre degringolada interminabilă de la Dinamo, unde clubul e în pragul falimentului.

Ionuț Negoiță a anunțat că nu va mai investi la Dinamo, iar clubul riscă să fie retrogradat în Liga 2, dacă nu plătește 180.000 de euro pentru licență. Șumudică e de părere că formația din „Ștefan cel Mare” ar trebui să fie ajutată.

„În momentul în care l-am văzut pe domnul Negoiță, mi-am dat seama că este decis să nu mai investească. Nu cred că va mai băga bani la Dinamo. Suma de care depinde viitorul clubului e mică, e vorba de 180.000 de euro. E rușinos pentru un astfel de club. Dacă Mircea Rednic era acolo, cred că avea suma necesară și ar fi ajutat clubul.

Dinamo trebuie ajutată. Dinamo e un brand, un faliment ar fi rușinos pentru fotbalul românesc să dispară. Și Bayern Munchen a ajutat-o pe Dortmund și iată că Borussia este o forță astăzi”, a spus Șumudică, la TV Digi Sport.

Bayern Munchen a sprijinit-o financiar pe Borussia Dortmund

Șumudică face referire la un gest celebru făcut de șefii lui Bayern Munchen, care în urmă cu mai mulți ani au sprijinit-o financiar pe Borussia Dortmund, aflată în colaps. Gestul a fost confirmat inclusiv de Uli Hoeness, fost președinte și mare jucător al bavarezilor.

 „Când au ajuns la concluzia că nu mai au fonduri pentru a plăti salariile, le-am oferit un împrumut în valoare de două milioane de euro pentru o perioadă de câteva luni”.

VIDEO. Claudiu Florică: „Eu sunt în continuare dispus să preiau Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.