Liga 4

STEAUA. EXCLUSIV Tudorel Stoica: „Sunt suficienți 3 ani pierduți în Liga a 4-a. Dacă nici anul ăsta, când?” + „FCSB nu mă interesează”

+14 Foto
Tudorel Stoica

Articol de Vlad Nedelea  —  joi, 16 aprilie 2020

Tudorel Stoica, 65 de ani, fostul mare jucător al Stelei, a vorbit cu GSP timp de câteva momente, în scurtul timp pe care îl poate petrece afară, pentru a-și rezolva problemele de zi cu zi și a face cumpărături. 

Fostul mare fotbalist al Stelei speră să depășim curând perioada dificilă cauzată de Coronavirus. Până atunci așteaptă finalizarea lucrărilor la noul stadion, pe care speră ca Steaua să joace de la anul în Liga a 3-a. 

"Mă duc la piață, mă grăbesc. Am fost la vulcanizare, am terminat repede și acum să mai iau câte ceva. Ce să fac, dacă am voie doar între 11 și 13. Respectăm ce ni s-a spus, nu vreau să mă trezesc cu vreo amendă. Ne chinuim, ce să facem. Nu avem de ales. Sperăm să trecem sănătoși peste momentele astea. Cât vor mai ține, nu știe nimeni. 

Nici la TV nu mă mai uit, că mi se pare că totul e prea alert, nu vreau să mă panichez fără rost. Să ne ajute Dumnezeu să trecem peste momentele astea, asta e cel mai important", a zis Tudorel Stoica pentru GSP.RO. 

STEAUA. Tudorel Stoica: „Sunt suficienți 3 ani pierduți în Liga 4”

...Tudorel Stoica, despre noul stadion: "Nu l-am văzut prea mult, nu am Whatsapp și nu prea urmăresc eu. Doar de acum câteva luni. E un lucru nou, deci e frumos. Ultima dată când l-am văzut mi-a plăcut. Sperăm să fie de folos. 

Sperăm ca anul ăsta să și promoveze echipa, sunt suficienți 3 ani pierduți în Liga a 4-a. Dacă nici anul ăsta, când? Se face și stadionul, e bine. De FCSB nu mă interesează, nici discuțiile despre ei. Eu vorbesc despre Steaua".

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.