Stiri extrasport

CORONAVIRUS. Victor Pițurcă nu se joacă: „Nimeni nu intră în casa mea fără să fie testat” » De unde a făcut rost de teste

+46 Foto
Victor Pițurcă nu glumește când vine vorba de COVID-19.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 16 aprilie 2020

Victor Pițurcă (63 de ani), fostul antrenor al Craiovei, e extrem de precaut când vine vorba de epidemia de coronavirus care a forțat întreg mapamondul să-și schimbe radical modul de viață

Pițurcă a intrat în posesia unor teste de COVID-19 achiziționate din Anglia și mărturisește că nimeni nu intră în locuința sa fără să fie testat.

„Stăm acasă, purtăm măști dacă ieșim, ne spălăm tot timpul, curățenie tot timpul. E foarte greu să nu iei contact cu cineva, îți vine și femeia de serviciu, mai vine și Alexandru.

Când vine la Alex la mine, îi fac testul. Celui care vine la mine îi fac testul. Nu intră la mine până nu îi fac testul. Am cumpărat niște teste pentru familie. Dacă vine cineva străin, îl testez. Nu intră nimeni la mine în casă netestat”, a declarat Victor Pițurcă, potrivit Antena Sport.

Alex Pițurcă și Cristina Ich s-au testat împotriva COVID-19 cu teste rapide: „Mi le-a adus cineva din Anglia”

Cuplul Alexandru Pițurcă - Cristina Ich, dar și restul familiei fiului fostului selecționer al naționalei României, s-au testat împotriva coronavirus cu teste rapide COVID-19 procurate din Anglia. 

Potrivit Libertatea, în Anglia e ilegal să se vândă astfel de teste rapide, conform Agenției Naționale de Reglementare a Medicamentelor și Produselor din Sănătate din Marea Britanie (MHRA), iar Serviciul de Sănătate Publică din Anglia (PHE) nu recomandă utilizarea acestor produse acasă. 

„Mi l-a adus cineva din Anglia. Mi-a spus că are o cantitate mare, așa că am fost interesat. Ne-am făcut toată familia. Da, toată lumea a ieșit negativ. Dacă era cineva pozitiv, cu siguranță știați”, a declarat Alexandru Pițurcă, conform sursei citate. 

Unul dintre beneficiarii testelor rapide a fost Cristina Ich, partenera de viață a lui Alex Pițurcă

VIDEO. Cristina Ich, dans sexy din izolare

Citește și alte știri despre coronavirus:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.