Liga 1

DINAMO. Cornel Dinu, derapaj la adresa lui Ionuț Negoiță: „«Nevoiță» cerșește pomană! A căpușat Dinamo! E o abjecție”

Cornel Dinu este unul dintre cele mai mari nume din istoria lui Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 16 April 2020

Cornel Dinu, fost jucător și antrenor la Dinamo, a avut o reacție vehementă la adresa finanțatorului echipei, Ionuț Negoiță, pe care l-a jignit.

„Procurorul” a vorbit în termeni duri și jignitori despre situația lui Dinamo și despre decizia lui Ionuț Negoiță de a nu mai băga bani în club.

„Vorba unui prieten. Nu e Negoiță, ci «Nevoiță». El zice că a băgat 10 milioane de euro în Dinamo. A băgat 2-3 milioane, iar din vânzarea de jucători a scos. El a făcut profit în fiecare an.

Povestea lui «Nevoiță» e asta. «Eu cerșesc, sunt amărât, am hoteluri, Mercedesuri, îmi așez podoaba capilară cu înțepături de sar firele și mi-e foame. Dați-mi bani ca să țin Dinamo». E o abjecție!  Zicea un grec, care acum 2-3 ani zicea că aduce jucători la Dinamo, că societatea e sănătoasă și în fiecare an face profit de 1,2-1,5 milioane de euro. «Nevoiță» cerșește pomană!”, a spus Dinu la TV Digi Sport.

Cornel Dinu: „Problema la Dinamo e alta”

„Era o moștenire grea când «Nevoiță» a preluat-o pe Dinamo, după ce fusese adus ca sponsor de niște băieți. Borcea știe mai multe despre el și fratele lui, Robert, politicianul cu Bacalaureatul luat la 35 de ani.  Banii pe care i-a băgat la început au fost foarte puțini.

Știu despre datorii: 500.000 de euro către jucătorii, 180.000 de euro pentru a lua licența și 800.000 de euro reprezintă datoria căpușată, către firmele lui Negoiță. 

Tot ce se întâmplă mi aduce aminte de filmul «Filantropica» și de replica «Mâna întinsă care nu spune o poveste abjectă (n.r. cuvânt adăugat de Dinu) nu primește de pomană». Problema e alta, nu banii care trebuie plătiți. Problema e că pleacă jucătorii, nu vor să mai joace”, a adăugat Dinu.

VIDEO. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.