Liga 1

Unde a început COLAPSUL la Dinamo » Florin Prunea: „După anunțul lui Negoiță ne-am dus în cap”

Florin Prunea alături de Ionuț Negoiță în cadrul unei conferințe de presă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 16 aprilie 2020

Florin Prunea (51 de ani), managerul general al lui Dinamo, a dezvăluit momentul care a dus la prăbușirea „câinilor” din acest sezon, în opinia sa.

„Într-un moment bun al echipei, Negoiță a spus că dă clubul pe un leu. Era înainte de un meci împotriva Craiovei, la Drobeta-Turnu Severin. După anunțul acela ne-am dus în cap. Am fost prezent în acea conferința. 

Vă spun sincer, în drum spre Rin îi spuneam lui Dănciulescu: «Face anunțul că reia finanțarea la echipă și nu ne mai prinde nimeni!». Am intrat, ne-a transmis ce avea să anunțe. Am încercat să-l conving să nu spună asta 30 de minute, dar n-am reușit”, a declarat Prunea, la TV Telekom Sport.

VIDEO Conferinta de presă a lui Ionuț Negoiță în care a anunțat că vinde Dinamo pe 1 leu:

Florin Prunea: „Unii au așteptat să se întâmple o nenorocire”

De asemenea, oficialul dinamoviștilor își învinovățeste propria conducere pentru modul în care a acționat în cazul șomajului tehnic.

 „Unii au așteptat să se întâmple o nenorocire ca să îi bage în șomaj tehnic pe angajați. N-a vorbit nimeni cu jucătorii, li s-a transmis doar o notificare pe WhatsApp”, a mai spus Prunea.

Florin Prunea despre...

  • ...contractul său cu Dinamo: „Se termină pe 16 iunie. Va fi greu să continuăm după aceea. Nu am reușit tot ceea ce mi-am propus”
  • ...transferul lui Nistor la Craiova: „Banii de pe Nistor (n.r. 275.000 de euro) s-au dus ca și cum n-ar fi existat. Cu el pe teren, am fi terminat mult mai sus”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.