Stranieri

Bătaie pentru Alex Maxim! Marius Șumudică face tot posibilul ca să-l păstreze: „E născut, nu fabricat! Are deja 3-4 oferte”

Alex Maxim impresionează la Gaziantep

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 16 aprilie 2020

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, a vorbit despre mijlocașul Alex Maxim (29 de ani), împrumutat de la Mainz, și spune că este pe lista mai multor cluburi din Turcia.

„Mi-am dat seama în 10 minute de calitățile lui Maxim. La primul antrenament, tot după primele 10 minute, a fost aplaudat de colegi după ce au văzut ce calități are. Maxim este un talent, este extraordinar. Este genul de fotbalist care se naște și care nu e fabricat. Sper să mai stea la mine un sezon. Oricum, sunt 3-4 echipe din Turcia care vor să-l ia. Eu sper ca eu să am câștig de cauză și să mai stea cu mine până la finalul sezonului viitor.

În plus, eu sunt convins că Maxim va fi și o soluție pentru echipa națională. Alex are și o oarecare educație, dobândită din Germania, care-l ajută să se antreneze. Baza o are, în plus are și stângul și dreptul”, a declarat Marius Șumudică la TV Digi Sport.

1.600.000 de euroeste cota lui Alex Maxim

Maxim s-a făcut cunoscut în România la Pandurii, echipă de la care a fost transferat în 2013 la Stuttgart. Alex a continuat în Germania, la Mainz, iar din luna ianuarie este împrumutat la Gaziantep, formație pregătită de Marius Șumudică.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.