Liga 1

DINAMO. Ionuț Negoiță, acuzat că a umflat prețurile în contabilitate: „Un vin care costa 12 lei îl deconta cu 80. Acum știți de unde vine datoria de căpușare”

Ionuț Negoiță vrea să scape de Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 aprilie 2020

Cornel Dinu, fost antrenor și jucător la Dinamo, continuă seria de acuze la adresa lui Ionuț Negoiță, finanțatorul „câinilor”, după ce acesta a anunțat că echipa e în pericol să nu obțină licența pentru sezonul viitor.

„Procurorul” a vorbit despre situația financiară a lui Dinamo și l-a acuzat pe Ionuț Negoiță de faptul că a umflat prețurile pentru a deconta mai mulți bani din club.

„Știam despre datorii din luna noiembrie. Pentru plata salariilor trebuie 500.000 de euro și 180.000 de euro pentru licenţă. În plus, suma de 800.000 de euro reprezintă aşa-zisa datorie de căpuşare, făcută de întreprinderile lui «Nevoiţă». Îmi spunea Mircea Rednic că «Îmi dădea o sticlă de vin care costa 18 sau 20 lei şi el o deconta la 80 de lei».

Anul trecut, a venit băiatul de la copii şi juniori și mi-a zis: «Nu mai suport! Am cerut 50 de mingi pentru copii şi juniori şi mi-a dat 5. Mi-a cerut să micşorez porţiile de muşchi de vacă. Şi am plecat, pentru că nu mă ocup de reţete». 

Deci datoriile sunt de două milioane şi ceva de euro. E adevărat că nu se cunoaşte ce e către terţi, iar «Nevoiță” a externalizat serviciile. A zis şi el «Cât e muşchiul la masă? Tăiem din el. Cât e vinul? Pune că e de 6 ori mai scump. Cât e meniul? 30-40 de lei? Pune-l de 120. Acum știți de unde vine datoria un milion şi ceva către societăţile ce au făcut asta? Ca să nu mai spun de chirii, motorină şi altele”, a declarat Cornel Dinu la TV Digi Sport.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.