Liga 1

DINAMO. Și-a pierdut răbdarea cu Valeriu Iftime: „A mințit cu nerușinare, n-o să-l iert! Bine că n-am șters SMS-ul”

Valeriu Iftime,criticat de Florin Prunea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 aprilie 2020

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, continuă conflictul cu Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, și a avut o declarație dură la adresa rivalului din play-off.

Nu o să înțeleagă Iftime ce e cu fotbalul! Acolo, banii i-au făcut jucătorii aduşi de Cornel Şfaiţer, nu pe ce a adus Iftime şi managementul lui Iftime. S-a trezit şi el acolo. Îi place să stea la televizor, îi place să stea toată ziua prin ziare. Banii mulţi i-a făcut Şfaiţer la Botoşani. 

Iftime a minţit şi eu am demonstrat. Am fost chemat la Comisia de Disciplină, la FRF. Bine că nu am şters mesajul. Am prezentat SMS-ul în faţa Comisiei de Disciplină şi bineînţeles că toată lumea a rămas interzisă. Mi-au zis ce dei acolo «Păi uite ce declară domnul Iftime». Dacă ştergeam SMS-ul, vă daţi seama ce pățeam? 

A minţit cu neruşinare şi a încercat să mă trimită la Comisia de Disciplină ca să fiu amendat. Pentru chestia asta nu o să îl iert!”, a declarat Florin Prunea la TV Telekom Sport.

Relațiile dintre cei doi s-au răcit după ce Valeriu Iftime l-a acuzat pe Florin Prunea că i-a trimis un mesaj în timpul meciului FC Botoșani – FCSB 2-2, în care îi acuza de blat pe moldoveni. 

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.