Diverse

EXCLUSIV VIDEO Episod antologic cu Dan Negru și legende din sportul românesc: „Era în direct când a zis «Bagă tare, bă coițe!». În clipa aia, s-a rupt tribuna!”

Dan Petrescu îmbrăcat în albinuță la emisiunea lui Dan Negru.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 aprilie 2020

Celebrul prezentator al Antenei 1, Dan Negru, a fost în această dimineață invitat la GSP Live și a rememorat mai multe întâmplări haioase cu legende ale sportului românesc și nu numai. 

Dan Negru a povestit cum l-a păcălit pe un prezentator italian să rostească «Bagă tare, bă coițe!», în fața mai multor nume importante din sportul românesc: 

„Formatul „Jocuri fără frontieră” am avut șansa să-l prezint la Saint Tropez, acolo s-a filmat un sezon întreg. Fiecare țară venea cu vedetele din sport, noi am mers cu Duckadam, Răducioiu, Ion Crăciunescu, Marian Drăgulescu, mulți. Am avut un lot mare de celebrități. 

A venit prezentatorul italian la mine și îmi spune «Vreau să vin în fața tribunei sportivilor români și în fața galeriei românilor și aș vrea să le spun un mesaj, te rog să-mi scrii un mesaj ca să mă aplaude toți». Eu i-am scris așa: «Bagă tare, bă coițe!». Era în direct și în clipa când le-a citit s-a rupt tribuna! Nu a înțeles italianul de ce dracu’ cad tribunele că el o dădea pe emoție. Se uita așa «De ce râd ăștia mă?»” 

VIDEO Dan Negru povestește cum l-a păcălit pe prezentatorul italian să rostească «Bagă tare, bă coițe!»

„Eu sunt și acum nedumerit, la 49 de ani. Am crescut cu Duckadam la televizor, îmi amintesc perfect data de 7 mai 1986. Mă uitam la Duckadam și Dumnezeu mi-a dat puterea să dezvolt o relație de amiciție cu domnul Helmut Duckadam, că și pe el îl face lumea «Helmuuut, uite-l mă pe Helmut», spune-i mă «domnul Duckadam!». E un om admirabil. Un om cu adevărat admirabil și un tip mișto, așa cum trebuie să fie” 

Dan Petrescu, îmbrăcat în albinuță la emisiunea lui Dan Negru!

Dan Negru a mai povestit la GSP Live cum a reușit să îl îmbrace pe Dan Petrescu într-un costum de albinuță, pe vremea când acesta evolua în Premier League. 

„Fetița l-a convins și asta mi s-a părut genial! Rebecca era micuță atunci și îi plăcea zona asta de televiziune. Dan Petrescu juca atunci la Chelsea și a venit în show-ul nostru doar ca să îi facă pe plac fetiței lui. Asta mi s-a părut o dovadă de dragoste fantastică”. 

VIDEO Poveștile lui Dan Negru cu Hagi, Petrescu și Păltinișanu

Născut și crescut în Timișoara, prezentatorul TV a avut ocazia să îl cunoască și pe legendarul fundaș care a dat numele stadionului din orașul său natal, Dan Păltinișanu:  

„L-am cunoscut pe Dan Păltinișanu, un tip extraordinar. Am făcut o gafă cu el. Eu, bănățean fiind, i-am pus ceva despre olteni și îmi spune «Băi, vezi că eu sunt născut în Severin!»”.

„Îmi amintesc când am întâlnit-o prima oară pe fiica lui Dorin Mateuț, Natalia Mateuț. Eu nu am știut și am filmat cu ea un show „Șerifi de România”. După al doilea sau al treilea episod mi-a zis cineva ceva de taică-său... că e fotbalist. Când mi-am dat seama, în clipa aia m-am dus și am luat-o în brațe «Băi, tu ești fata lui Dorin? WOW!». Chiar m-a marcat. Îmi amintesc toată perioada aia cu Corvinul”. 

„Am filmat și cu Cristina Neagu, extraordinară! E foarte mișto, de o delicatețe... Pe platourile de filmare aduci oamenii îmbrăcați altfel, nu am recunoscut-o. Era într-o rochie elegantă, era sexy, era mișto, era cool. O femeie frumoasă, înaltă, elegantă”.

VIDEO Negru vorbește despre întâlnirea cu Cristina Neagu și Natalia Mateuț

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.