Liga 1

FCSB. Un fost oficial al FRF e sigur că Gigi Becali a salvat Steaua: „CSA nu poate juca în Liga 1”

Gigi Becali a preluat Steaua în 2003

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 aprilie 2020

Gheorghe Chivorchian, fost secretar general al FRF, a vorbit despre conflictul dintre Gigi Becali și Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

Fost conducător și-n Liga 1, Chivorchian spune că finanțatorul FCSB a salvat echipa când a preluat secția de fotbal la începutul anilor 2000. Mai mult, acesta spune că Steaua nu poate juca în Liga 1 atât timp cât aparține de Ministerul Apărării Naționale.

„CSA Steaua nu poate să evolueze în Liga 1. Nu poți să evoluezi în prima ligă dacă ești echipa departamentală. Stadionul este al statului, nu al Armatei. Opinia mea este că acest club al Armatei, dacă va ajunge să facă pasul în prima liga, va trebui să găsească o variantă, așa cum a găsit-o Becali când a preluat clubul. Asta a însemnat atunci salvarea fotbalului la Steaua.

Daca Becali n-ar fi preluat secția de fotbal, probabil că ar fi dispărut. Pot să vorbesc în calitate de fost jucător al echipei. Dacă Gigi n-ar fi preluat fotbalul, probabil că era în situația în care se află acum Dinamo sau chiar într-una mai delicată”, a declarat Chivorchian la Pro X.

VIDEO. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.