Diverse

EXCLUSIV VIDEO Suporterul Dan Negru: „Am luat mai multe cafteli pe stadioane. Când venea Dinamo, era măcel!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 17 April 2020

Prezentatorul TV Dan Negru a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live, unde a povestit mai multe întâmplări trăite ca suporter pe stadioane.

Dan Negru este născut în Timișoara, iar inevitabil a fost și este un suporter al lui Poli. Totodată, Steaua este a doua echipă din România pe care omul de Antena 1 o îndrăgește, iar din străinatate, Liverpool. În direct la GSP Live, Negru a mărturisit că a fost implicat în mai multe altercații când mergea la meciuri. 

„Am luat mai multe cafteli pe stadioane, primele le-am luat la Poli – Dinamo. E mult spus cafteli, pentru că fugeam. Cam în jur de anul ‘88 se întâmpla asta. Eram puști, mergeam la meci și copiii întotdeauna cască gura unde sunt ăștia mai mari. M-am trezit odată în zona Calea Girocului, pe strada Naturii, îți dai seama că o țin minte, mi-a rămas în cap, și a început o bătaie mare. A intervenit miliția imediat, dar a fost... când juca Dinamo, la Timișoara era măcel!

Timișoara mocnea încă de pe atunci, Ceaușescu băga foarte mulți bani în zonă. Timișoara nu a fost o zonă a țării care să trăiască din restricții. Acolo era cel mai mare institut de carne, era aproape de mâncare, de Iugoslavia. Era o deschidere”.  

VIDEO Dan Negru vorbește despre bătăile de la Timișoara

„Țin cu Steaua datorită lui Duckadam, Balint, Belodedici. Țin cu Steaua ca și toată generația mea de altfel, noi cei 40+ suntem steliști. Echipa aia de aur este motivul pentru care sunt atâția steliști. Tata a fost antrenor de fotbal, la o echipă mică de județ, dar a fost. Am crescut cu fotbalul în casă, am rămas mult atașat de fotbal. În primii mei ani de presă am lucrat la Radio Timișoara și întotdeauna m-am uitat cu jind la colegii mei de pe sport” - Dan Negru

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.