Stiri extrasport

COVID-19. Șofer amendat cu 2.000 de lei după ce a mers cu mașina la spălătorie: „Am fost tratat ca un infractor”

Un bărbat din Vatra Dornei a fost amendat în timp ce se afla la spălătorie

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 17 April 2020

Deși Ministerul Afacerilor Interne a stabilit că se pot efectua deplasări la spălătoriile auto pe durata stării de urgență, un bărbat din Vatra Dornei susține că a fost amendat de polițiști cu 2.000 de lei în timp ce se afla în drum să-și spele mașina

Acest tip de deplasare trebuie specificat pe declarația pe propria răspundere, acțiune pe care bărbatul amendat susține că a efectuat-o. Acesta a povestit pentru Monitorul de Suceava întâmplarea petrecută:

„Am plecat de la domiciliu cu declaraţia pe proprie răspundere completată cu destinaţia magazin, fiind cel mai apropiat, şi apoi o spălătorie auto Self wash din imediata apropiere. Am fost surprins la spălătorie de către un echipaj de poliție şi tratat ca un infractor. Le-am prezentat declaraţia şi actul de identitate. 

Poliţistul care m-a abordat cu o tonalitate vădit agresivă şi aroganță mi-a explicat că nu am ce căuta acolo, că spălătoriile auto sunt destinate doar poliţiei, salvării şi taximetriştilor şi că doreşte să mă amendeze.

Am încercat să-i explic de precizările oficiale ale MAI, dar agentul în cauză mi-a spus că nu îl interesează ce spune Vela sau prim-ministrul sau ce scrie pe pagina oficială a MAI şi că dacă în ordonanţă nu scrie negru pe alb că ai voie la spălătorie, el mă amendează şi că scopul lui este de a aplica doar ordonanţele militare. 

Colegul său între timp a căutat pe telefon textul publicat şi a încercat să i-l arate, dar acesta a rămas ferm pe poziţie. Colegul părea că nu este întru totul de acord cu acţiunile agentului cu pricina, drept urmare s-a retras în maşină”

VIDEO. Simona Halep a castigat "Cozonacul de aur", dupa ce l-a invins pe fratele sau in "finala" de la Wimbledon

Citește și alte știri despre coronavirus:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.