Stiri extrasport

Radu Banciu, răspuns după ce Gigi Becali s-a oferit să-i achite amenda: „Spunea că-mi dă nu știu ce de făcut pe la oile lui”

Radu Banciu i-a răspuns lui Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 aprilie 2020

Jurnalistul Radu Banciu i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB îl imitase pe acesta într-o intervenție televizată și îi promisese că-i va plăti amenda de 2.000 de lei primită recent în trafic. 

„Gigi a spus că-mi plătește amenda, dar așa spunea și când lucram acolo (n.a - la Pro X), că-mi plătește salariul, că-mi plătește rata, că ma ia cu totul să mă ducă acolo, în lumea lui, să-mi dea nu știu ce de făcut pe la oile lui

Bineînțeles, n-a făcut niciodată nimic din ce a promis. Măcar atât ar putea să facă și el. Ar putea, într-adevăr, să-mi plătească această amendă”, a comentat ironic Banciu joi, la B1.

Becali l-a imitat pe Banciu 

Gigi Becali a aflat despre amenda primită de Radu Banciu și l-a imitat timp de câteva secunde pe moderatorul de la B1 TV. 

Latifundiarul din Pipera a comentat apoi situația. „Radu Banciu nu e patron în primul rând, e angajat. De ce crezi că i-au dat amendă? El tot timpul îi ia la mișto pe toți. Să-i dea tată amendă în continuu. Îi plătesc eu acum, nu-i problemă. 

Eu am drag pentru toți oamenii, dar el și dacă se uită strâmb îi dă amendă. Și dacă avea hârtie îi ziceau că e falsă hârtia, că nu e bun tușul. O să îi dea mereu, să nu mai iasă pe stradă. El se ia de toată lumea, până și de Simona Halep Poate îl trezește și pe el puțin”, a glumit Becali în direct la Pro X.

VIDEO. Scăpăm de coronavirus la vară? Francezii au descoperit la ce temperatură moare COVID-19

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.