Stiri extrasport

Poliția Română, răspuns ferm în fața acuzațiilor: „Scopul nu e de a sancționa, ci de a fi alături de oameni”

+12 Foto
„Polițiștii nu au normă de amenzi”, afirmă purtătorul de cuvânt al Poliției Române. Sursă foto: Facebook

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 18 April 2020

Poliția Română a reacționat vineri, după ce tot mai mulți cetățeni s-au plâns în ultimele zile că organele de ordine au făcut abuz de amenzi, în contextul stării de urgență decretate în România în urmă cu mai bine de o lună.

Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române, a respins categoric varianta conform căreia instituția pe care o reprezintă ar împrăștia sancțiuni în mod neregulamentar.

„Poliţiştii nu au normă de amenzi. Colegii mei sunt instruiţi să respecte drepturile şi libertăţile cetăţenilor, să analizeze obiectiv fiecare caz în parte şi să aplice măsurile legale doar atunci când situaţia o impune”.

Potrivit acestuia, „scopul poliţiştilor nu este acela de a sancţiona, ci acela de a fi alături de oameni, în special pentru a limita răspândirea noului coronavirus. Aşadar, aceste măsuri generale pentru prevenirea COVID-19 trebuie respectate de toată lumea”, a punctat Georgian Drăgan, potrivit Hot News.

Jurnaliștii de la Libertatea au centralizat datele furnizate de Poliția Română și-au contabilizat aproximativ 139.000 de amenzi!

VIDEO. Limbaj intolerant folosit de Dan Puric: „Noi suntem servanți de tun! Ne dau ordine toți retardații ăia de dincolo”

FOTO. Imagini surprinse în București, în timpul week-end-ului pascal:

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.