Liga 1

Dinamo se rupe din interior! Mesaj vehement pentru Ionuț Negoiță de la un angajat: „Bă băiatule, fă un efort şi dă un salariu! Îți bați joc în halul ăsta?”

+60 Foto
Ionuț Negoiță vrea să renunțe la Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 18 April 2020

Florin Prunea (51 de ani), managerul general al lui Dinamo, a vorbit despre situația de la club și a avut un mesaj dur pentru finanțatorul Ionuț Negoiță.

Fostul portar i-a cerut de o manieră vehementă patronului Negoiță să discute cu jucătorii lui Dinamo și să plătească măcar un salariu din cele restante.

„Cine are urechi să audă. Eu nu mai am contact cu nimeni de acolo. Negoiță să cheme jucători şi să vorbească cu ei, să-i facă să înţeleagă. Mulţi dintre ei nu ştiu ce se întâmplă. Au şi ei familii, copii. Măcar acum că se apropie sărbătoarea asta creştinească.

Bă băiatule, fă un efort şi dă-le şi lor un salariu de Paşte pentru că sunt jucători care au 1000 euro pe lună, 1500 -2000 euro. Păi nu e un Dumnezeu sus? Îți baţi joc de ei în halul acesta? Să nu faci un efort să aibă şi ei ce să pună de Paşte pe masă? Mulți au contracte mici. Foarte puţini au contracte mari la Dinamo”, a declarat Florin Prunea la TV Telekom Sport.

VIDEO. Ofertă concretă pentru Ionuț Negoiță, chiar în Vinerea Mare

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.