Stranieri

Declarații surprinzătoare ale fostului antrenor al lui Ianis Hagi: „N-am văzut în viața mea așa ceva!” + L-a „înțepat” pe Gică Hagi?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 19 April 2020

Felice Mazzu (54 de ani), fostul antrenor al lui Ianis Hagi (21 de ani) la Genk, mizează pe calitățile internaționalului român.

Ianis nu a fost titular de drept în mandatul lui Mazzu, dar antrenorul are încredere deplină în mijlocașul împrumutat la Rangers. Felice le recomandă belgienilor să îl păstreze la vară, dacă vicecampioana Scoției nu activează clauza de cumpărare de 5 milioane de euro. 

Ianis l-a cucerit pe Mazzu

„Daca aș fi fost încă antrenorul lui Genk, cu siguranță l-aș fi păstrat. Poate deveni un jucător important în viitor. Sunt convins că Ianis poate avea succes în fotbalul din Belgia. Mai trebuie să crească din punct de vedere fizic pentru a avea o explozie. Dar din punct de vedere tehnic n-am văzut în viața mea pe cineva atât de bun cu mingea, cu ambele picioare. Stâng sau dreptul, nu vezi diferența”, a declarat Felice Mazzu pentru Voetbal Nieuws.

Înțepătură la adresa lui Gică Hagi?

Felice Mazzu are încredere deplină în calitățile lui Ianis Hagi, dar are anumite probleme cu oamenii din anturajul „decarului” naționalei. Fără a da nume, fostul antrenor al lui Genk spune: „Singura problemă a lui Ianis este ca anumite personaje din jurul său ar trebui să învețe să fie răbdătoare”.

Cel mai probabil referirea este la Gică Hagi, persoana care a dat mai multe declarații la superlativ despre fiul său.

VIDEO / Aliuță despre Ianis Hagi: „Timpul o să le rezolve pe toate”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.