Tenis

Marat Safin crede teoriile conspirației legate de coronavirus: „Vom merge pe stradă cu cipuri implantate curând. Ei sunt adevărații stăpâni”

Marat Safin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 19 aprilie 2020

Fostul număr 1 mondial Marat Safin și-a dat cu părerea despre pandemia de coronavirus, într-o sesiune live pe Instagram cu sports.ru.

Rusul de 40 de ani, care este politician, membru al Dumei de Stat din 2011 ca reprezentant al partidului Rusia Unită, spune că oamenilor li se vor implanta microcipuri pe viitor și că la nivel global nu se știe totul despre acest virus. 

„În 2015, Bill Gates a zis că vom avea o pandemie, că următorul inamic este un virus, nu un război nuclear. La forumul din Davos au simulat cum vor fi lucrurile. Nu cred că Bill Gates are așa o putere de a prevedea, el știa deja totul. 

Oamenii vor fi vaccinați, vor avea microcipuri, trebuie să fie pregătiți. Totul e scris pe Internet. Asta se va întâmpla, cred eu. Vom merge pe stradă cu cipuri implantate. Cred că sunt oameni mai puternici decât liderii mondiali. Adevărații stăpâni ai banilor, ai lumii, iar ei pot face asta foarte ușor. 

O guvernare din umbră sau puteți să-i spuneți cum vreți. Noi nici nu știm că există. Familiile Rothschild și Rockefeller sunt cunoscute, dar altcineva e în spatele lor”, a spus Marat Safin.

„De ce avem nevoie de învățători, profesori? E o abordare greșită. Cum poate sfătui cineva pe altcineva? Noi suntem propriii noștri profesori. Nimeni n-ar trebui să-i spună altcuiva ce să creadă. Fiecare știe totul pentru el, ce și cum să facă. Profesorii îți pot controla viața. Cine are nevoie de așa ceva?” 
Marat Safin

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.