Nationala

Adrian Bumbescu nu-l mai vrea pe Chiricheș la națională și i-a găsit înlocuitor: „Cu el n-ai emoții!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 19 aprilie 2020

Adrian Bumbescu (60 de ani) crede că Andrei Burcă (27 de ani) este o soluție mai bună decât Vlad Chiricheș (30 de ani) pentru centrul defensivei naționalei. 

Adrian Bumbescu, fundașul de fier al Stelei din anii '80, titular în echipa câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni, despre care Victor Pițurcă declara că ar fi câștigat 20 de milioane de euro în vremurile actuale, îi oferă sfaturi selecționerului Mirel Rădoi.

Bumbescu: „S-au pierdut meciuri din cauza lui Chiricheș”

„Nu-mi place Chiricheș, s-au pierdut multe meciuri din cauza lui la națională. Vrea mereu să iasă în evidență, își dorește să inițieze tot felul de acțiuni, să iasă cu pasă din blocul defensiv. Nu mai joci așa azi, joci simplu”, a declarat Bumbescu la TV Digi Sport. 

Bumbescu: „Cu Burcă n-ai emoții”

„Cel mai mult m-a impresionat în ultimul an Burcă. Serios, nu se complică, își face fișa postului și n-ai emoții cu el. E tânăr și poate progresa enorm dacă se ține de treabă. Are un bun joc aerian și poate intra și în combinații, poți construi cu el. Dacă Dan Petrescu, fostul meu coleg, l-a pus să joace și fundaș dreapta, asta înseamnă că i-a detectat niște calități, că nu risca Dan”, a spus Bumbescu. 

Palmares Adrian Bumbescu

VIDEO / Interviu exclusiv cu Adrian Bumbescu

Citește și alte știri despre echipa națională a României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.