Liga 1

Numele lui Nicolae Stanciu va apărea pe tricoul de joc al lui Dinamo: „Va fi o noutate pentru fotbalul românesc” » Cât a donat jucătorul

Numele lui Stanciu va apărea pe tricoul de joc al lui Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 19 aprilie 2020

Robert Thomas, unul dintre liderii programului „Doar Dinamo București”, a confirmat că pe tricoul de joc din sezonul viitor vor apărea numele membrilor cotizanți. 

Nicolae Stanciu, mijlocașul Slaviei Praga și fost fotbalist la rivala FCSB, a devenit astăzi membru în programul DDB. Numele internaționalului român nu va fi omis de pe echipamentul de joc al „câinilor”.

Tricouri inedite la Dinamo

„Oamenii din fotbal sunt conectați la tot ce apare pe pagina de Facebook a Peluzei. Acolo e prezentat programul în fiecare zi. Nicolae Stanciu a devenit membru Elite, înseamnă că a donat 1.948 de euro. Asemenea lui sunt foarte mulți oameni care au intrat ca Elite. Ce e interesant că pe tricoul de joc de anul viitor va scrie numele Nicolae Stanciu, alături de alte 5.000 de nume, ale membrilor acestor proiect. Va fi un tricou pe care va scrie micuț numele. Va fi o chestie extraordinară, o noutate pentru fotbalul din România”, a declarat Robert Thomas la TV Digi Sport.

VIDEO / Nicolae Stanciu, membru în programul DDB

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.