Campionate

Jorginho, craiul brazilian care s-a cuplat cu traducătoarea lui Chelsea » Răspunsul hot primit: „Prefer sexul sălbatic!”

+9 Foto
Elisa Scalcon

Articol de Daniel Scorpie  —  Sunday, 19 April 2020

Poveste ca-n filme pe Stamford Bridge! Jorginho a avut o aventură cu translatoarea londonezilor care a fost descoperită de soțul brunetei de origine srilankeză. 

Jorginho, 28 de ani, însurat și tată a doi copii, s-a amorezat rău și a asaltat-o cu SMS-uri deocheate pe Elisa Scalcon, ”prinsă în flagrant” de iubit și părăsită ulterior pentru infidelitate.

Potrivit The Sun, bărbatul încornorat, Aaron Hughes, a citit convesația compromițătoare cu o zi înainte de a pleca într-o vacanță în Sri Lanka: ”Jorginho mi-a distrus relația. Nu pot să cred că s-a pretat la așa ceva!".

Elisa, pe jumătate italiancă, l-a cunoscut pe fotbalist puțin după ce a început să colaboreze cu The Blues în zona de hospitality. Ea l-a ajutat pe jucător să comunice în engleză când s-a transferat la Chelsea. Înainte de a lucra pentru club, Elisa a fost dansatoare la bară.

Aaron Hughes a mai relatat: ”Vorbea tot mai mult despre el și am devenit suspicios. Era prinsă rău și a început să mă lichideze. Când mi-a zis că pleacă vara trecută în turneu în Japonia i-am zis că mă deranjează apropierea de Jorginho. M-a mințit când am întrebat-o dacă s-a întâmplat ceva între ei atunci. Aveam să descopăr...”.

FOTO: Instagram Elisa Scalcon

”Cele mai groaznice două săptămâni din viață!”

Tabloidul britanic a dezvăluit și momentul culminant al telenovelei. ”Eram în pat când a început să-i sune iPad-ul. M-am dus să-l închid și atunci mi s-a prăbușit universul. Erau o mulțime de mesaje schimbate de Elisa cu Jorginho. Comunica pe Instagram chiar de față cu mine! Așa am aflat cum o invita în camera sa de hotel din Japonia. Și o întreba dacă preferă sexul sălbatic sau romantic, iar ea îi replica «sălbatic». În altă conversație, o provoca să se îmbete, iar răspunsul era «o s-o fac, o s-o fac».

Am făcut un screenshot și, când am mers la baie și am întrebat-o, s-a pus pe plâns, m-a implorat să nu fac nimic. A doua zi urma să mergem în vacanță! Era prea târziu să mai anulăm. Au fost cele mai groaznice două săptămâni din viața mea. M-a trădat oribil și n-am putut s-o iert după ce ne-am întors”, a povestit Aaron Hughes.

Haos în viața privată

Jorginho s-a despărțit de soția sa, Natalia Leteri, cu care are doi copii, Vitor și Alicia, anul trecut. A intrat imediat într-o relație cu starul The Voice Cat Cavelli, care e acum însărcinată cu fotbalistul. Mesajele cu Elisa au avut loc în septembrie 2019.

Jorginho, Natalia Leteri și copiii lor
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.