Stranieri

Prizonier la Rangers?! Scoțienii vor să facă profit cu Ianis Hagi, care așteaptă oferta lui Lazio

Genk vrea 8 milioane € pe mijlocașul pe care Rangers ezită să-l cumpere. ”Ianis Hagi visează la un salt calitativ în Serie A, iar scoțienii i-ar frâna creșterea”, explică lalaziosiamonoi.it

Articol de Daniel Scorpie  —  luni, 20 aprilie 2020

Genk vrea 8 milioane € pe mijlocașul pe care Rangers ezită să-l cumpere. ”Ianis Hagi visează la un salt calitativ în Serie A, iar scoțienii i-ar frâna creșterea”, explică lalaziosiamonoi.it.

În plină pandemie, viitorul lui Ianis Hagi e suspendat în triunghiul Genk - Rangers - Lazio. Pe 30 iunie i se termină împrumutul în Scoția și formația lui Gerrard ezită să ia o decizie în privința unui transfer definitiv. Agenția Lalaziosiamonoi scrie că "Hagi a ajuns la cuțite cu Rangers, iar agenții săi au aflat că, de fapt, se încearcă obținerea unui profit de pe urma românului. După ce ar achita clauza de reziliere, 5 milioane de euro, ar putea supralicita la 15 milioane cu cluburile interesate".

Lazio ar da 7 milioane pe Ianis Hagi

Italienii susțin că Ianis e atras să facă un salt calitativ printr-o eventuală revenire în Serie A: "Vrea să progreseze și pasul către Lazio ar fi ideal în acest moment al carierei. Anturajul lui se teme că pretențiile lui Rangers i-ar putea frâna procesul de creștere și i-ar alunga pretendenții. Impresarii încearcă să-i convingă pe scoțieni să-l lase să plece în Belgia. Genk așteaptă și ar prefera să-l ia înapoi pentru a negocia cu Lazio și să obțină mai mulți bani. Se gândesc la opt milioane de euro, dublu față de prețul plătit Viitorului, care are o cotă din următorul transfer. Numai că biancocelestii nu ar fi dispuși să achite mai mult de 7 milioane. Viitorul lui Ianis se joacă la mai multe mese".

3 goluriși 4 assisturi are Ianis Hagi în 718 minute jucate la Genk în prima parte a sezonului. La Rangers, a reușit 3 goluri și 2 pase decisive în 782 de minute

Aliuță despre Ianis Hagi: „Timpul o să le rezolve pe toate”

Citește mai multe știri despre Ianis Hagi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.