Pariuri sportive

Au apărut cote pentru reluarea Premier League » Se joacă până la 1 iunie? Cotă uriașă!

La ultima videoconferință a conducătorilor celor 20 de cluburi din Premier League s-a avansat data de 8 iunie ca fiind cea mai optimistă variantă pentru reluarea campionatului.

Articol de Dan Bâra  —  Monday, 20 April 2020

La ultima videoconferință a conducătorilor celor 20 de cluburi din Premier League s-a avansat data de 8 iunie ca fiind cea mai optimistă variantă pentru reluarea campionatului. Casa de pariuri Betfair Exchange oferă cota 15.00 pentru ca întrecerea să revină mai devreme, adică până pe 1 iunie, cel târziu. 

De asemenea, într-un scenariu mai realist, se poate paria pe reluarea de la 1 iulie, la o cotă de 1.72. Există și varianta de pariere în care se mizează că Premier League nu se reia până atunci, la o cotă de 2.30. O altă variantă, reluarea până la 1 august, are cota 1.33. 

Cluburile din Anglia își doresc ca sezonul să fie dus la bun sfârșit dintr-o serie de considerente, nu doar sportive, ci și financiare. La ultima videoconferință s-a discutat despre diverse variante de reîncepere a campionatului, cu meciuri jucate în iunie, iulie și august. Totuși, Federația Engleză nu va putea da undă verde reluării Premier League până când Guvernul nu va decide că acest lucru este sigur.

Citește mai multe știri despre pariuri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.