Campionate

Momentul în care Zlatan Ibrahimovic a explodat în vestiar: „Am 300 de milioane în cont și o insulă. Vă omor pe toți, nu glumesc!”

Articol de Daniel Scorpie  —  luni, 20 aprilie 2020

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) a explodat după un eșec cu LA Galaxy: „Am 300 de milioane în cont la bancă și dețin o insulă”.

Zlatan Ibrahimovic așteaptă în Suedia, unde se pregătește fără restricții cu Hammarby!, să reia antrenamentele cu Milan în mai, dar poveștile din perioada MLS îl mențin în prim-plan. The Sun a dezvăluit un episod picant, povestit de un fost coleg de la LA Galaxy. 

„S-a înfuriat după ce am pierdut un meci. Ne-a zis «Pe primul care deschide gura îl omor și nu glumesc! N-ați venit aici să stați la plajă. Am 300 de milioane în cont în bancă și dețin o insulă, n-am nevoie de toate astea». Jucam cu Dynamo, la Houston, și am pierdut pe final, neașteptat, cu 2-3", a declarat João Pedro. 

„Era mereu ziua lui!”

Atacantul suedez de 38 de ani era șef în vestiar. Același mijlocaș portughez, plecat la scurt timp la Apollon Smirnis după acel conflict, a mai rememorat o întâmplare nostimă: „Eram la centru și trebuia să începem meciul. Cineva întrebase cine trebuie să dea lovitura de start. Un secund m-a ales pe mine, pentru că tot era aniversarea mea... Ibra l-a privit însă încruntat și i-a răspuns «În fiecare zi e ziua lui Zlatan. Așa că dă-mi repede încoace mingea!». Și a început apoi să râdă”. 

VIDEO / Trucurile lui Ibrahimovic în izolare

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.