Liga 1

De cine depinde rămânerea lui Giedrius Arlauskis la CFR Cluj: „Dacă el nu continuă, nu voi continua nici eu. Nu e Dan Petrescu”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 aprilie 2020

Lituanianul Giedrius Arlauskis (32 de ani), portarul lui CFR Cluj, recunoaște că a primit mai multe oferte și condiționează șansele de a continua la club de rămânerea lui Marian Copilu în Gruia, mâna dreaptă a patronului Nelu Varga.

„Eu aștept să închei contractul cu CFR pe 30 iunie. După aceea voi lua o decizie. Va fi cea mai bună din punct de vedere financiar pentru mine. Trebuie să fie bine și pentru familie, am copii, contează și țara. 

Am rugat pe toată lumea să aștepte. Cele mai multe telefoane le-am primit din Turcia. Nu pot să confirm numele echipelor. Am auzit ceva de Beșiktaș, dar nu pot să confirm că m-au sunat. Până nu văd ceva concret, nu pot confirma”, a declarat Arlauskis la TV Digi Sport. 

Marian Copilu e persoana de care depinde rămânerea lui Arlauskis la CFR Cluj

Contractul lui Arlauskis cu CFR Cluj expiră la finalul lunii iunie. Competiția internă ar putea fi în desfășurare în acel moment, dacă pandemia de coronavirus nu permite reluarea pe 5 iunie. Portarul lituanian nu e sigur că va accepta o prelungire de contract. 

„Depinde. De obligat nu poate să mă oblige nimeni, corect? Nu există. Am vorbit și cu avocații. FIFA recomandă cluburilor să se înțeleagă cu jucătorii. Nimeni nu mă poate obliga să continui dacă mi se încheie contractul de muncă. Orice e posibil. Pentru mine contează multe chestii. Eu gândesc un pic diferit, sunt un pic «nebun». Depinde foarte mult de ce găsesc la Cluj. Contează o persoană care e foarte importantă pentru mine. Dacă persoana aia nu va continua la CFR, nu voi continua nici eu. Nu e Dan Petrescu, e vorba de Marian Copilu”, a spus Arlauskis.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.