Liga 1

FCSB. Florinel Coman poate să-i blocheze planul lui Gigi Becali » Sânmărtean îl sfătuiește să nu accepte oferta din MLS

Florinel Coman e sfătuit să continue la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 21 April 2020

Florinel Coman, extrema de 21 de ani de la FCSB, este dorit cu insistență în SUA, iar Orlando City este gata să achite 9 milioane de euro, în trei tranșe, pentru transferul lui. Suma este pe placul lui Gigi Becali, care este dispus să-l vândă în vară.

Înainte de a semna cu americanii, Florinel Coman este avertizat de Lucian Sânmărtean. Fostul mijlocaș de la FCSB spune că jucătorul de bandă va pierde contactul cu echipa națională. dacă va accepta să meargă în MLS.

„Toată lumea se ferește să facă investiții, să cumpere sau să vândă, dar uite că jucătorii de la FCSB sunt la mare căutar. Pe Coman doar banii îl pot atrage în America. Din campionatul Americii cred că va fi destul de greu să rămână ancorat la echipa națională. Și cred că are vârsta la care să mai aștepte un pic. Chiar dacă pe el poate l-ar satisface situația financiară, la fel ca și clubul, pentru că e suma mare.

Poate e un minus pentru Coman, dar ar trebui să mai joace și să încerce undeva în Europa. Trebuie să rămână în contact cu echipa națională. Are talentul necesar pentru a continua la o echipă foarte bună din Europa”, a declarat Sânmărtean pentru AntenaSport.

  • Florinel Coman (21 de ani) poate juca oriunde în spatele vârfului. Este cotat la 6 milioane de euro. În acest sezon are 14 goluri și 10 pase de gol, în 35 de meciuri.

VIDEO.Anamaria Prodan, atac devastator: „Coman, 50 de milioane de euro? Jucători umflați!”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.