Campionate

Mărturii cutremurătoare ale fostului președinte al Barcelonei: „În prima zi la pușcărie, mi-au dat 4 prezervative și 4 pungi cu vaselină”

+13 Foto
Sandro Rosell, fost președinte al Barcelonei // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 21 aprilie 2020

Sandro Rosell (56 de ani), fost președinte la Barcelona între 2010 și 2014, a vorbit despre cum a fost viața lui în închisoare.

Rosell a stat închis 643 de zile și a dat detalii teribile despre momentele grele prin care a trecut. Fostul oficial al catalanilor a fost anchetat pentru fraudă și spălare de bani, a fost încarcerat în așteptarea procesului, iar ulterior a fost achitat. Acum, acesta cere despăgubiri de 10 milioane de euro.

„Din prima zi îmi amintesc că ne-au dat patru prezervative și patru punguțe cu vaselină. M-am îngrijorat puțin (n.r. râde). Toate zilele au fost grele, pentru că venea avocatul și-mi spunea că mi-a fost refuzată eliberarea condiționată fără justificare.

Cred că am devenit mai puternic în închisoare. Acolo mori pe interior sau te faci mai puternic. A fost foarte important că l-am avut alături în închisoare pe Joan Besoli. În pușcărie e atât de rău, iar singurătatea este de neimaginat, încât legi prietenii pe care afară nu le-ai putea lega. Mai păstrez legătura cu unii dintre deținuți, cei care acum sunt liberi. În închisoare miroase a ciment și rânced. Cel mai mult mi-a lipsit o îmbrățișare puternică de la cineva care mă iubește ”, a spus Rosell pentru Mundo Deportivo.

Rosell a fost eliberat eliberat din închisoare pe 24 aprilie 2019.  Cu el la conducere, Barcelona a câștigat 9 trofee.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.