Stranieri

Planul unui club important pornește cu Mircea Lucescu: „El e arhitectul”

Mircea Lucescu este un nume mare în Turcia

Articol de Theodor Jumătate  —  marţi, 21 aprilie 2020

Fenerbahce vrea un om cu mare experiență lângă un antrenor tânăr. Și cel ales este Mircea Lucescu, anunță presa turcă, care a fost dorit și de Beșiktaș.

Ales președinte pe 3 iunie 2018, Ali Koç a avut un început delicat la Fenerbahçe. Locul 6 în primul sezon, iar acum e mai jos, pe 7. Pentru a schimba situația, liderul galben-albaștrilor vrea să numească un antrenor tânăr, sprijinit de un om cu mare experiență, scriu jurnaliștii turci. De Mircea Lucescu.

Potrivit Fanatik, planul pleacă de la Luce. Koç încearcă să-l convingă întâi pe tehnicianul în vârstă de 74 de ani să accepte. „El este arhitectul actualei noastre naționale, calificată la Euro. A transformat echipa, împrospătând-o. Fenerbahçe vrea să profite că românul îi cunoaște foarte bine acum pe jucătorii autohtoni", comentează cotidianul turc. Va fi consultant și se va implica în transferuri

Dacă Lucescu spune da, vor începe negocierile pentru antrenor. Nu ar fi Răzvan Lucescu, așa cum a anunțat Sabah în week-end. Fanatik susține că favorit este Erol Bulut, 45 de ani, un turc născut în Germania care o pregătește momentan pe Alanyaspor.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.