Stiri extrasport

Bărbat din București, împușcat mortal de un polițist în această dimineață » Cum s-a produs evenimentul

+54 Foto
Un bărbat din sectorul 1 al Capitalei a fost împușcat de un polițist în urma unui conflict stradal. foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 22 April 2020

Încă un incident violent a avut loc în această dimineață în București. Un bărbat din sectorul 1 al Capitalei a fost împușcat de un polițist în urma unui conflict stradal. Acesta a decedat la spital.

Potrivit TV Digi 24, bărbatul a fost cel care a inițiat conflictul cu forțele de ordine. Îmbrăcat doar în lenjerie intimă, acesta ar fi amenințat și lovit organele legii. Doar că, la câteva minute de la izbucnirea scandalului, a fost împușcat de unul dintre polițiști. 

Transportat la spital, cetățeanul care locuia în sectorul 1 al Capitalei nu a mai putut fi salvat de medici. Urmează ca Parchetul de pe lângă Tribunalul București şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei să efectueze cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrcut evenimentul. 

„În această dimineaţă, în jurul orei 4,00, prin apel 112, o persoană dintr-un imobil situat în sectorul 1 a sesizat că un bărbat dezbrăcat, aflat doar în lenjerie intimă, ameninţă pe holuri, având asupra sa mai multe obiecte ascuţite. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie, care după câteva minute l-au localizat” - Comunicat Direcția  Generala de Poliție a Municipiului București.

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.