Liga 1

Gică Hagi, răspuns categoric după afirmațiile lui Florin Răducioiu » Ce spune despre un posibil conflict cu „Marele Blond”

Gică Hagi în duel cu Valderrama, la World Cup 1998, foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 22 April 2020

Gică Hagi (55 de ani), antrenorul celor de la Viitorul, neagă existența unui conflict cu Florin Răducioiu (50 de ani), fostul său coleg din „Generația de Aur”. 

„Regele” a ținut să lămurească lucrurile astăzi, după ce Răducioiu, cel care-l criticase pe Ianis Hagi în presa din Italia, a dezvăluit la TV că Hagi nu i-a răspuns la mesaje de Paște.

„Nu sunt supărat pe el, sub nicio formă! Am primit o mulțime de mesaje în ziua de Paște, dar nu am avut cum să răspund la toate. Niciodată n-am fost supărat. Ca și căpitan al echipei, nu am dreptul să mă supăr pe un coleg, trebuie să accept orice. Fiecare are dreptul la opinia lui, dar nu există supărare. Radu nu poate supăra pe nimeni”, a declarat Gheorghe Hagi în această dimineață, la Pro X. 

Răducioiu: „L-am sunat de Paște, dar nu mi-a răspuns”

„Din păcate, aici e o problemă deja. L-am sunat de Paște, nu mi-a răspuns. I-am lăsat un mesaj vocal, l-a ascultat, dar tot nu mi-a răspuns. Cred că e un pic supărat pe mine. Eu abia aștept să-l văd și să clarificăm această mică polemică. Relația noastră s-a deteriorat” - Florin Răducioiu, pe 22 aprilie

Florin Răducioiu: „Nu l-am auzit pe tatăl lui Daniel Maldini să pună presiune pe fiul său”

Se zvonește că Hagi ar fi supărat pe Răducioiu, cu care a fost coleg și la Brescia, după declarațiile acestuia din presa italiană despre Ianis: „Este destul de inconstant! Nu cred că este pregătit pentru o experiență la Lazio”.

„Marele Blond” consideră că presiunea pe care Gică o pune pe Ianis poate fi distructivă și face o comparație între relația pe care fotbalistul lui Rangers o are cu tatăl său și modul în care Paolo Maldini și Zinedine Zidane gestionează educația fotbalistică a copiilor lor.

„Nu l-am auzit pe tatăl lui Daniel Maldini (n.r. Paolo) să pună presiune pe fiul său, îl așteaptă să crească și să fie coerent pe teren. Nici pe Zidane nu l-am auzit să pună presiune pe băieții lui.Nu știu ce face Gică Hagi cu fiul lui, dar e posibil să fie o presiune mult mai mare decât Ianis poate suporta. E posibil să aibă un impact foarte puternic asupra lui”, a declarat Răducioiu, la TV Telekom Sport. 

VIDEO.  Daily Mail anunță transferul lui Ianis Hagi! Genk va primi 5 milioane de euro

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.