Campionate

UEFA schimbă iar data meciurilor de baraj pentru EURO! Când se va juca Islanda - România

+33 Foto
România ar putea juca următorul meci oficial în septembrie

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 22 aprilie 2020

Comitetul Executiv UEFA va discuta iar mâine despre play-off-urile pentru Euro 2021. Aproape sigur, România va înfrunta Islanda în septembrie. Liga Națiunilor ar fi programată pentru octombrie-noiembrie.

De șase săptămâni, de când a început izolarea, se vorbește despre barajele pentru Campionatul European. S-a amânat semifinala play-off-ului cu Islanda din 26 martie, după ce turneul final a fost decalat cu un an, din 2020 în 2021. Nici data de 4 iunie nu a fost menținută.

Ulterior, selecționerul galez Ryan Giggs a anunțat că în septembrie și octombrie se vor desfășura grupele Ligii Națiunilor, cu două serii de câte trei meciuri. Iar în noiembrie vor fi programate barajele pentru Euro 2021.

Mâine, Comitetul Executiv UEFA va discuta iar despre baraje. Și se vehiculează că acestea se vor disputa invers față de cum a spus Giggs. Partidele din play-off ar fi în septembrie, urmate în octombrie și noiembrie de Nations League. În total, opt întâlniri. Dacă înving Islanda la Reykjavik, "tricolorii" vor juca finala împotriva câștigătoarei dintre Bulgaria și Ungaria.

VIDEO. Klaus Iohannis: „Toată lumea va fi obligată să poarte mască”

FOTO. Imagini inedite din întreagă lume în plină pandemie de coronavirus

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.