Liga 1

Gigi Becali anunță vremuri grele pentru Dinamo: „Nu o zic cu răutate, dar va falimenta! La fotbal trebuie să conducă doar unul”

+33 Foto
Gigi Becali nu crede că fanii o vor salva pe Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 22 April 2020

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre situația de la Dinamo și spune că nu crede în puterea fanilor de a salva clubul.

Deși Ionuț Negoiță a primit oferte de la mai multe grupări, Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo”, „Doar Dinamo București” și un fond de investiții din Spania, Gigi Becali nu crede că echipa alb-roșie se poate salva în acest fel.

„Un club nu se ține cu 200.000 de euro! Suma reprezintă doar salariile pe o lună, atât. Nu pot ține fanii clubul. Dacă nu vine un investitor cu bani mulți, Dinamo va falimenta! Nu o zic cu răutate, dar la fotbal trebuie bani.

Eu nu o să fac donații. Dacă tu iei licența cu donații, după aia ce faci? La fotbal trebuie să conducă numai unul. În alte țări e altfel. E ca și cum nu m-aș mai băga eu. Le-aș spune lui Argăseală și antrenorului să facă totul. În doi ani, e făcut tuci. Dacă tu investești și altul stabilește, se alege praful!”, a declarat Gigi Becali la AntenaSport.

VIDEO. Klaus Iohannis: „Toată lumea va fi obligată să poarte mască”

FOTO. Imagini din întreaga lume în plină pandemie de COVID-19

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.