Stranieri

Marius Șumudică dezvăluie un gest de efect al lui Ilie Dumitrescu: „Jos pălăria în fața lui! Gusturile lui Ilie sunt aparte, e elegant și inteligent”

Ilie Dumitrescu l-a ajutat pe Marius Șumudică în 1999

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 22 aprilie 2020

Marius Șumudică (49 de ani) a povestit o întâmplare cu Ilie Dumitrescu, cel care l-a dus în 1999 de la Rapid la Maritimo Funchal.

Antrenorul lui Gaziantep a povestit că Ilie Dumitrescu, cel care atunci era impresar, a avut grijă de el în Portugalia și i-a mulțumit pentru gestul făcut.

„Cred că am fost singurul transfer al lui Ilie Dumitrescu. El m-a dus de la Rapid la Maritimo. A făcut ceva extraordinar pentru mine, știe cum să-l facă pe om să se simtă bine. Când m-am transferat la Maritimo era prima experiență în străinătate. Am pupat ușa de cinci ori când am plecat de la mama de acasă. Îmi era greu să mă dezlipesc de fotbalul românesc, de Rapid, de părinți. 

Jos pălăria în fața lui Ilie. O să-l respect toată viața pentru asta. Chiar dacă ce a făcut el e ceva minor, m-a mișcat. El mi-a luat un apartament acolo. Gusturile lui Ilie sunt aparte, e elegant și inteligent. Era clar că nu se putea ca apartamentul să nu-mi placă.

Când am ajuns acolo și am deschis frigiderul am văzut că era plin. Nu lipsea nimic. Eu veneam după un drum lung, în care schimbasem trei avioane. El m-a făcut să mă simt important. Era clar că nu făcea această meserie pentru comisioane. A dorit ca mie să-mi fie bine. A fost un gest impresionant”, a declarat Marius Șumudică la TV Digi Sport.

„Așa am pățit și eu când am ajuns la Tottenham. Șumudică făcuse un sezon foarte bun la Rapid, era într-o formă foarte bună în acea perioadă”
 Ilie Dumitrescu 

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.