Stranieri

Ianis Hagi a vorbit în Daily Mail despre viitorul lui: „Impresarii de la AC Talent știu că am o singură dorință”

Ianis Hagi. foto: Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 23 April 2020

Ianis Hagi (21 de ani), fotbalistul împrumutat de Genk la Glasgow Rangers, a acordat un interviu publicației Daily Mail, în care a vorbit despre comparațiile cu tatăl lui, viața în România în timpul pandemiei și planurile de viitor în carieră. 

„Am impresarii mei de la firma AC Talent, care depun o muncă grea. Am încredere în ei. Viitorul meu este pe mâini bune datorită lor. Orice se va întâmpla, îmi doresc să fiu sănătos. Oricine mă întreabă ce vreau de la viitorul meu, asta e singura dorință

Știind ambițiile pe care le am și obiectivele pe care mi le-am trasat, sunt convins că le pot îndeplini dacă sunt sănătos. Oriunde voi juca, indiferent care este echipa sau competiția, vreau să fiu cel mai bun”, a declarat Ianis Hagi, conform Daily Mail.

Ianis Hagi: „Oriunde am mers, întotdeauna am fost comparat cu tatăl meu”

Ianis Hagi a atins mai multe subiecte pe durata interviului, printre care și cel al presiunii puse de numele tatălui său. 

„Pot să spun că din prima zi a fost presiune. M-am născut în presiune. Oriunde am mers, orice am făcut în viața mea, întotdeauna am fost comparat cu tatăl meu. Presiunea a fost acolo. Chiar dacă am vrut sau nu am vrut asta, a trebuit să mă obișnuiesc cu situația. 

Dar avantajul meu e că am învățat cum să jonglez cu această presiune. Mai mult, am învățat totodată să-mi creez un avantaj din a fi sub presiune”, a spus fiul „Regelui”.

Ianis Hagi: „E Poliție peste tot pe străzi”

Cum resimte Ianis Hagi perioada de izolare cauzată de pandemia de coronavirus? Acesta a povestit cum încearcă să se mențină în formă pe durata pauzei. 

„E poliție peste tot pe străzi. Te opresc să te verifice unde mergi. Sunt norocos pentru că am un verișor la trei sau patru case distanță, așa că putem face lucruri împreună. Familiile noastre sunt foarte apropiate, așa că nu suntem singuri, putem să comunicăm. 

Am o bicicletă, o folosesc pentru că am o stradă de aproximativ 800 de metri care se află lângă casa mea. Am gantere, alte greutăți, aceasta este sala mea”.

„Tata mi-a povestit ce înseamnă Rangers, dar până nu simți tu nu înțelegi. Am plutit deasupra lumii după revenirea cu Braga. Niciodată nu m-am simți ca în seara aceea. A fost unic, uimitor. Am încredere în agenții mei de la AC Talent, viitorul meu e în mâini bune. Orice s-ar întâmpla, vreau să fiu sănătos. Oricine mă întreabă ce vreau de la viitorul meu, asta e singura dorință.

Țin legătura cu managerul. Ne dă toate informațiile necesare să fim fit, să ne pregătim și gata sută la sută când ne întoarcem la fotbal. Nu știu dacă poate cere mai mult un fotbalist.Trebuie să-i mulțumesc sorei, e cu doi mai mare, că mi-a oferit provocarea cea mai mare. A insistat pe lângă băieții din clasa ei să mă lase să jucăm fotbal. Mă chemau apoi mereu"

Ianis Hagi

VIDEO. Ianis și Gheorghe Hagi urmăresc împreună meciul Columbia-România (1-3), de la Mondialul din 1994

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.