Liga 1

Un oficial FRF a decis să facă pasul în față: „Eu am făcut propunerea cu Liga 1 în Antalya” + Răspuns acid pentru Porumboiu

Gabriel Bodescu (dreapta), alături de Răzvan Burleanu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 23 April 2020

Gabriel Bodescu, secretar general-adjunct FRF, a comentat subiectul publicat astăzi de GSP.RO - dezvăluirile despre costurile afacerii „Liga 1 în Antalya” și numele agentului care o intermediază, omul pe care Federația îl acuza în 2018 că o păcălise.

„În momentul în care am făcut această propunere, am luat de la prietenii pe care îi am în Turcia niște repere, documente. M-am interesat de numărul de cazuri confirmate pozitv în Antalya - 102, temperaturile anuale, șamd.

Am întrebat și de un laborator, la care am putea să efectuăm teste, iar prietenul meu mi-a răspuns că există, fapt confirmat și de Valeriu Argăseală. Liga va negocia condițiile de plată, bani care ulterior pot fi reținuți cluburilor. De exemplu, dacă echipele vor să stea la 130 de euro, nu-i oprește nimeni. Deci excludeți din această ecuație FRF”, a declarat Bodescu, la Pro X.

„Să vină Adrian Porumboiu cu o soluție viabilă”

Bodescu i-a răspuns și lui Adrian Porumboiu, cel care a criticat vehement propunerea ca sfârșitul acestui sezon de Liga 1 să se dispute în Turcia.

„Este ușor să stai să comentezi. L-aș ruga pe domnul Porumboiu să se gândească la un plan, să vină dumnealui cu o soluție viabilă. Oricum, noi degeaba ne agităm acum, dacă UEFA nu ne dă acordul pentru a ne putea disputa meciurile într-o altă țară. 

Din punctul meu de vedere, aceasta e ultima soluție viabilă pentru a reuși să finalizăm sezonul în curs. Încă ceva, această propunere a fost a mea, nu a Federației Române de Fotbal”, a mai spus Bodescu.

VIDEO Klaus Iohannis: „Din 15 mai toată lumea trebuie să poarte mască”

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.