Stiri extrasport

Radu Banciu: „La danezi, Raed Arafat al lor i-a îndemnat pe oameni să facă sex la greu, că e sănătos. Haideți să ne imaginăm cum ar fi asta în România”

+54 Foto
Radu Banciu este unul dintre cei mai cunoscuți realizatori TV din România

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 23 April 2020

Jurnalistul Radu Banciu (50 de ani) a vorbit despre ideea apărută în spațiul public din Danemarca, potrivit căreia sexul ar fi foarte sănătos în această perioadă, când pandemia de coronavirus i-a forțat pe oameni să evite ieșitul din case.

Banciu și-a imaginat amuzat ce s-ar întâmpla în România, dacă autoritățile noastre ar enunța o astfel de recomandare.

Radu Banciu: „Vă dați seama unde suntem noi față de Danemarca?”

„A treia țară care ne-a întins un pic corzile vocale e Danemarca. Aici, directorul general al Autorității pentru Sănătate, deci un fel de Raed Arafat, i-a îndemnat pe oameni să facă sex la greu, că e sănătos. Deci, se poate ieși și din izolare! Sexul e sănătos și ar trebui făcut la greu. Dacă-l faci cu persoane cunoscute, este binevenit.

Imaginați-vă ce s-ar întâmpla în această Românie neemancipată, unde, vorba lui Francis Cabrel: «Trebuie s-o duci de la cinematograf acasă de 15 ori ca să poți s-o pupi pe obraz», ce s-ar întâmpla dacă ne-ar spune domnul Raed Arafat așa ceva la televizor?

Vă dați seama unde suntem noi față de Danemarca? În Danemarca, a venit un moșneguț și le-a zis: «Faceți sex cu cât mai multe persoane, dar măcar să le cunoașteți»”, a declarat Banciu, la B1 TV.

FOTO Cum arată Bucureștiul, surprins în plină pandemie de COVID-19

VIDEO Klaus Iohannis: „Din 15 mai toată lumea trebuie să poarte mască”

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.