Europa League

Ianis Hagi, față în față cu o propunere șocantă: „Bayer Leverkusen să joace sâmbătă returul cu Rangers”

+33 Foto
La Glasgow, pe 12 martie, chiar înaintea suspendării fotbalului, Rangers a fost învinsă cu 3-1 de Leverkusen.

Articol de Daniel Scorpie  —  joi, 23 aprilie 2020

LEVERKUSEN - RANGERS. Medicul Karl-Heinrich Dittmar nu vede de ce fotbalul nu ar reîncepe în Germania: „Avem suficiente teste și costul lor nu-i o problemă”. În tur, echipa lui Ianis Hagi a cedat cu 1-3.

Nemții ar putea relua fotbalul cel mai repede din Europa, dar nu pe 9 mai, cum se preconiza inițial. Totuși, dacă ar fi după cum crede doctorul lui Bayer, meciurile ar trebui reluate chiar din această lună! 

Ipoteza șocantă a fost lansată de Karl-Heinrich Dittmar, care susține că Rangersul lui Ianis Hagi ar putea veni la Leverkusen să joace sâmbătă returul din "optimile" Europa League! 

"Din punct de vedere medical nu văd nicio problemă să disputăm orice meci pe BayArena. Jucătorii, antrenorii și stafful ar fi testați, avem capacitate mare în Germania". 

"Să nu intre virusul în genunchi" 

Oficialul susține că toate condițiile de siguranță ar fi îndeplinite: "Un test costă circa 100 de euro, ar fi nevoie de 50 la un joc. Nu cred că e o sumă excesivă, având în vedere milioanele din fotbal. Sigur că, teoretic, ar fi de dorit ca echipele să stea izolate înainte, e destul de simplu aici, deși nu văd de ce-aș carantina întreg lotul. 

Lumea fotbalului va gestiona bine criza produsă de pandemie dacă toate asociațiile vor lucra împreună, unite. Vital este ca virusul să nu intre în genunchi".

La Glasgow, pe 12 martie, chiar înaintea suspendării fotbalului, Rangers a fost învinsă cu 3-1 de Leverkusen

FOTO. Imagini inedite surprinse pe mapamond în timpul pandemiei:

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.