Liga 1

FCSB se întregește! Fundașul care îl laudă pe Gigi Becali revine în România și e gata de Liga Campionilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 24 aprilie 2020

Aristidis Soiledis (29 de ani) a fost prins de pandemia de coronavirus în țara natală. Fundașul grec e pregătit să reia antrenamentele cu FCSB.

„Revin la Bucuresti marți. Vom începe să ne antrenăm în grupuri de câte 6. Steaua e o echipă mare, avem condiții fantastice în cantonament. Oamenii sunt minunați, gazonul e foarte bun, nu avem așa ceva în Grecia. Steaua e o echipa care se luptă la campionat în fiecare an, vor să meargă în preliminariile Champions League”, a declarat Soiledis în presa din țara natală. 

Soiledis l-a caracterizat pe Gigi Becali

„Gigi Becali e un tip excentric, dar nu vine in vestiar sau la terenul de antrenament prea des. L-am văzut de 3 sau 4 ori înaintea meciurilor importante. Dacă ai o problemă personală, poți să ceri sa te vezi cu el. Îi ajută pe bolnavi, bisericile, face donații la Muntele Athos. E un tip religios și sunt impresionat de el. Vine mereu cu preoți la terenul de antrenament, ne binecuvintează. O dată pe lună merge la Muntele Athos. Am semnat pe înca un an cu Steaua, mi s-a spus ca oamenii sunt multumiți de mine și că voi rămâne. Am semnat pentru reducerea salariului cu 50% în următoarele 7 luni. Toate echipele vor avea probleme” 
- Soiledis despre Becali

VIDEO / Acum arată antrenamentele celor de la FCSB în izolare

FOTO / Cum arată Bucureștiul pe timp de coronavirus

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.