Stiri extrasport

Donald Trump, ziua și prostia! Ce idee a putut să susțină: „Putem încerca așa ceva?! Să injectăm în interior”

+33 Foto
Donald Trump, foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 24 aprilie 2020

Donald Trump s-a declarat interesat de o idee halucinantă: injectarea de dezinfectant în corpul uman în lupta împotriva coronavirusului. 

Un studiu recent a arată că virusul plecat din Wuhan slăbește în momentul expunerii la lumina solară și la căldură. Același grup de cercetători spune că dezinfectantul ar putea ucide virusul din saliva sau din fluidele respiratorii în mai puțin de 5 minute, iar alcoolul izopropilic într-un timp mult mai scurt. Atenție, medicii au avertizat populația să nu consume sub nicio formă aceste substanțe! 

Donald Trump are așteptări mari

Donald Trump a încercat să ducă la următorul nivel studiul cercetătorilor americani.

„Așadar, presupunând că lovim corpul cu o cantitate mare de ultraviolete sau de lumină puternică, bănuiesc că urmează să testați asta. Apoi mă gândesc dacă am putea aduce lumina în corp, lucru care poate fi făcut fie prin piele, fie prin alte metode. Cred că veți testa și asta. Sună interesant. Am văzut că ați vorbit și despre dezinfectantul care omoară virusul într-un minut. Există vreo metodă prin care putem încerca așa ceva, să injectăm în interior? Și asta ar fi interesant de verificat”
- Donald Trump, conform BBC

VIDEO Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

FOTO Cum a schimbat coronavirusul planeta

Citește și alte știri despre COVID-19:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.