Liga 1

Bogdan Andone, săgeți către FCSB: „Prefer să pierd pe partea financiară, dar asta nu mai accept. Sub nicio formă!”

Bogdan Andone este antrenorul Astrei Giurgiu din octombrie 2019

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 24 aprilie 2020

Bogdan Andone (45 de ani), antrenorul celor de la Astra Giurgiu, a vorbit despre principiile sale, invocând indirect perioada petrecută pe banca tehnică a lui FCSB.

La Astra sunt probleme financiare, însă Andone nu se gândește să părăsească formația patronată de Ioan Niculae. „Nu m-am gândit să plec, pentru că avem discuţii tot timpul cu jucătorii. Încerc să îi motivez şi să îi focusez pe partea sportivă. Îmi doresc să fac rezultate, ca să plec şi eu la mai bine, poate într-o ţară străină sau într-un campionat unde să câştig şi eu bani”, a declarat acesta, la TV Telekom Sport.

Bogdan Andone, săgeți către FCSB

De asemenea, tehnicianul susține că ar alege situația actuală, cu salarii restante, decât să îi fie limitat controlul asupra formației pe care o antrenează. Trimitere evidentă la FCSB, fostul său club.

„Prefer să pierd pe partea financiară, dar nu accept ca patronul sau preşedintele, indiferent cine e, să vină să îţi impună anumiţi jucători în echipă sau un anumit stil de joc. Sub nicio formă!”, a mai spus Andone.

Prin ce a trecut Bogdan Andone la FCSB

Gazeta Sporturilor a scris în trecut despre detaliile halucinante ale unui episod trăit de Andone la FCSB. Acesta a fost nevoit să-l folosească pe Diogo Salomao pe fostul de fundaș stânga ca urmare a indicațiilor primite de Gigi Becali de la Cristi Borcea!

„Nu accept să mai fiu criticat pentru decizii care nu-mi aparțin, patronul face tot aici!”, a explicat Andone când a renunțat la post. El trecuse până atunci peste momente umilitor-amuzante, amestec de jenă și de comedie.

7 meciuria stat Bogdan Andone pe banca tehnică a FCSB-ului, în iulie 2019

  • FCSB - Milsami 2-0
  • FCSB - Hermannstadt 4-3
  • Milsami - FCSB 1-2
  • Sepsi - FCSB 0-0
  • Alashkert - FCSB 0-3
  • FCSB - FC Botoșani 0-2
  • FCSB- Alashkert 2-3

VIDEO Sport fără spectatori și măsuri suplimentare » Trei schimbări anunțate înainte de reluarea meciurilor

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.