Liga 1

DINAMO. Adi Mihalcea, tot mai aproape de o plecare de la Dinamo! Spaniolii ar vrea să aducă un fost jucător de la Real Madrid pe bancă

Dinamo ar putea avea un nou antrenor

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 24 aprilie 2020

Luni s-ar putea tranșa discuțiile dintre Ionuț Negoiță și fondul de investiții spaniol condus de Herminio Menendez pentru cumpărarea lui Dinamo, iar echipa alb-roșie ar putea schimba tehnicianul.

Dacă ibericii vor prelua Dinamo, antrenor ar putea fi numit Jose Maqueda, conform AntenaSport, în locul lui Adi Mihalcea, cel care a fost adus la Dinamo pe 12 martie. Maqueda a jucat 5 ani la Real Madrid. 

Tehnicianul iberic s-a născut chiar la Madrid şi a fost crescut de gruparea blanco, fiind un produs 100% al Academiei blanco. El a debutat la echipa secundă a clubului madrilen în 1986, iar doi ani mai târziu a fost promovat la prima echipă. A câştigat de-alungul carierei sale două titluri de campion cu Real Madrid, două Supercupe ale Spaniei şi Cupa Regelui.  La Real Madrid a fost coechipier cu legendarii Butragueno, Hugo Sanchez, Michel, şi Gică Hagi.

Juan Jose Maqueda ar putea fi noul antrenor al lui Dinamo

Jose Maqueda a fost dorit de CFR Cluj

Maqueda și-a început cariera de antrenor în anul 2003 și a fost secund la Real Madrid, Levante, Celta Vigo și FC Vaslui. Antrenor principal a fost la Al Ittihad, Al-Shoalah, Al-Fateh și Al-Masry, fiind în prezent liber de contract.

Maqueda a mai antrenat în România, în perioada în care Juan Ramón López Caro a fost antrenor la FC Vaslui. În 2018 a negociat cu CFR Cluj, dar ardelenii l-au preferat pe Edi Iordănescu.

VIDEO. Ioan Andone a dat noi detalii de la negocierile pentru vânzarea lui Dinamo

  Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.