Liga 1

Pe lângă Dinamo, alte 5 cluburi riscă să nu ia licența! Jucătorii amenință că nu vor mai intra pe teren

Dinamo riscă să nu primească licența din cauza datoriilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 24 aprilie 2020

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre echipele din Liga 1 și despre problemele pe care acestea le au. Potrivit oficialului, nu doar Dinamo are dificultăți în obține licența, ci și alte cluburi.

„Sunt șase cluburi care au probleme cu licența. Pe lângă Dinamo, mai sunt cinci cluburi care sunt în pericol să nu ia licența din cauza datoriilor. Nu le dau numele pentru că nu ar fi corect. Știți ce înseamnă asta? 40 la sută dintre cluburile din Liga 1”, a declarat Justin Ștefan la TV Digi Sport.

Emilian Hulubei: „Jucătorii nu vor să mai stea neplătiți”

Emilian Hulubei, președintele AFAN, a vorbit și el despre problemele financiare ale echipelor și despre faptul că există jucători neplătiți de multe luni.

„Nu e nimic de ascuns, acesta este adevărul. Sunt jucători nemulțumiți și nu-și doresc reluarea campionatului dacă nu sunt plătiți la zi. Nu vor să mai stea dacă nu sunt plătiți. Eu îi înțeleg. Am vazut că multor jucători li se pare normal să nu fie plătiți două luni. Asta nu este o normalitate. Cred că soluția pentru Liga 1 este crearea unui fond de solidaritate, iar din acest fond, Liga poate ajuta cluburile”, a declarat Hulubei pentru sursa citată.

VIDEO. Cluburile din Liga 1 nu mai vor în Antalya

Citește mai multe ștrii din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.